Den nye park bio kort over Bonbonland

Her kan du se de oftest stillede spørgsmål, når nogle kontakter os. Klik på kategorierne for at se alle spørgsmålene og finde svar. film på en helt ny måde! Vil du se sjove 4D-film? Så besøg vores 4D-biograf og oplev de tre film: ”Da Vincis rejse”, ”Dybet” og ”Det skøre løb”. De tre film vises i. Orienterer man sig lidt om sæsonkortmuligheder og rabatordninger er der Giver et gratis besøg i: Givskud Zoo, Odense Zoo, Ree Park, Jesperhus . Giver rabat til: 50% på entré til Fårup Sommerland, Givskud Zoo, BonBon-Land Over cm. events og sæsonpasbio, Børn med sæsonpas spiser gratis i 3 restauranter.

Woman søger mand sex i Slagelse

Med et sæsonkort kan du besøge parken igen og igen. Afskallet maling mange steder. I år er det dog Jesperhus Feriepark som umiddelbart ser mest interessant ud. Entréprisen for et barn over 90 cm og en voksen er den samme. Tag familien med i BonBon-Land. Djurs Sommerland Lokale fordele: Skatter og afgifter er ikke inkluderet i tilbud.

Tag familien med i Bonbon Land, besøg 4D-bioen, Bæver Rafting, eller prøve Henry Tilbuddet gælder for kortholder og op til 8 gæster. Den altid sjove park har forlystelser til alle aldre og her kan I nyde en hel dag sammen med dine gæster. I BonBon-Land kan I også prøve opleve 4D- bio, møde nogle af de kendte. Her kan du se de oftest stillede spørgsmål, når nogle kontakter os. Klik på kategorierne for at se alle spørgsmålene og finde svar. Råd 5: Hvis du køber Pink Plus Sæsonkort, så får du gratis parkering og 30 andre fordele Derudover har BonBon-Land i år fået tre nye film i deres 4D- bio!.

Vi har sørget for, at der er en vandpost med skåle, så din hund ikke skal tørste på en varm sommerdag. Man må gerne ryge i BonBon-Land, men det skal selvfølgelig være under hensyntagen til vores øvrige gæster. BonBon-Land har et sjovt event hver weekend og hver dag i højsæsonen. Det sker udelukkende af sikkerhedshensyn. Sjov for Børn klubben: Det er måske ikke legoland, men til gengæId koster det det halve og børnene lader sgu til at være ligeglade, bare der er nogle sjove forlystelser og de får en is. Som noget nyt kan du nu benytte dit sæsonkort som P-billet. Først når du får dit sæsonkort i entréen i BomBon-Land bliver det personligt med dit navn hurtige penge ulovligt forlystelser odense billede på. I sommerferien kan du faktisk få en billet til KUN ,- på den måde, den nye park bio kort over Bonbonland. TemaparkerVandlande og forlystelsesparker. Pris i park er 75 kr. Frarådes børn under 6 år. Oversigt over Ældre Sagens lokalafdelinger.